Lise og Rune klare for Høyres landsmøte og talerstolen

Fylkesordfører og leder av Vestfold og Telemark Høyre Rune Hogsnes sammen med ordførerkandidat Lise Lorentzen Mandal.

Når statsminister Erna Solberg innleder Høyres landsmøte klokka 13.00 i morgen, sitter Lise L. Mandal, forventningsfull i salen. Klar for sitt første landsmøte som delegat. Og forberedt på både å holde innlegg og delta i paneldebatt.

Lise representerer Tønsberg/Re Høyre i fylkesdelegasjonen som ledes av fylkesordføreren og leder av Vestfold og Telemark Høyre, tønsbergenseren Rune Hogsnes.

Her er Lises forventninger til landsmøtet:

-Jeg er så heldig at jeg har fått taletid på landsmøtet i helgen. Den skal jeg benytte til å snakke om kultur og idrettsarrangement og arenaer i et by- og sentrumsutviklingsperspektiv. Jeg skal også delta på en paneldebatt om jobbskaping og næringsutvikling i kommunen. Landsmøte er en stor arena for læring, motivasjon og vi skal vedta morgendagens politikk. Jeg gleder meg!

Rune ser spesielt frem til revisjonen av Høyres prinsipprogram.

-Det mest spennende på dette landsmøte er revisjon av vårt prinsipprogram. Dette er selve ryggraden i partiet, og forslaget som er utarbeidet viser et parti som tar tak i fremtidens utfordringer samtidig som vi tar vare på det beste i vårt samfunn og har enkeltindividet i sentrum. Det viktigste er menneskene og ikke systemene.

Høyres landsmøte 2019 arrangeres på Thon Hotel Gardermoen/Congress 15.-17. mars. Alt du trenger å vite om landsmøtet finner du her på denne lenken.

https://hoyre.no/om-hoyre/partiet/landsmoter/