Tønsberg Høyre tar Vears innbyggere på alvor: fem representanter er valgt inn i partiets styre og utvalg

Tønsbergs nye innbyggere på Vear blir først en egen valgkrets i 2019. Det betyr at Vear i dag er uten representasjon i bystyret og politiske utvalg. Denne utfordringen har Tønsberg Høyre tatt på alvor. Fem Vear-representanter er valgt inn i Høyres styre og Politiske utvalg.
Vears velgere skal forøvrig stemme på Sem i år. Lørdag inviterer Høyre til sin første stand på Vear, utenfor Kiwi-butikken.
-En god dialog med kommunens innbyggere er viktig for Tønsberg Høyre. Siden Vear ikke blir representert i kommunestyret før etter valget i 2019, er vi glade for å ha tre Vear-representanter i vårt styre: medlemmene Jan Helge Kaiser og Marit Haukom samt fast møtende vararepresentant Anders S. Larsen. De kan alle delta i bystyregruppas møter og slik formidle synspunkter og saker fra Vear.  Marit er for øvrig vår nye ansvarlige for sosiale medier, opplyser Høyres leder Leif Flemming Bakke til Høyre.
Jan Helge, Marit og Anders er også med i Høyres nye Politiske utvalg sammen med Kirsti N. Søyland og Bjørn Auglend. I tillegg er Kirsti oppnevnt som kommunens representant til samarbeidsutvalget ved Vear skole.
Tove Rise Kværne som nylig flyttet nylig til Vear, er deres talskvinne i både fylkespolitikken og i bystyregruppa.