Høyrelederne i Re og Tønsberg godt fornøyde med valgsamarbeidet

Fire nye år for Erna! Tre fra Høyre på Vestfoldbenken på Stortinget. Høyre det største partiet både i Re og Tønsberg. Smilet sitter løst hos lederne i de to lokalforeningene dagen etter valget. De to er også fornøyde med samarbeidet de har hatt i stortingsvalgkampen.

Høyre i Re og Tønsberg skal slås sammen til et lokalparti før kommunesammenslutningen i 2020. Ved kommunevalget i 2019 stiller de felles liste og program. Under årets stortingsvalg har de to lokalforeningene samarbeidet. Her oppsummerer de to lederne erfaringene:

Leif Flemming Bakke, Tønsberg:

 -Vi gratulerer Re med et fantastisk valgresultat og en meget god valgkamp. Det har vært et veldig godt samarbeid mellom Re Høyre og Tønsberg Høyre i valgkampen. Dette danner et veldig godt grunnlag for et sterkt Høyre i den nye sammenslåtte kommunen, oppsummer Leif Flemming.    

 Tove Øygarden, Re:

-Jeg gleder meg selvfølgelig aller mest over 4 nye år i regjering, og for det fantastiske resultatet i Vestfold. Men jeg er også veldig glad for at H nå er det største partiet i Re, selv med et Sp i nasjonal framgang, og med en lokal mann ( Per Asbjørn Andvik) på 2.plass på stortingslista.

-At Høyre også er størst i Tønsberg , er selvfølgelig også veldig gledelig. Det er til stor inspirasjon og et godt utgangspunkt for valget 2019. Jeg gleder meg allerede til neste valgkamp. Samarbeidet med Tønsberg Høyre i denne valgkampen har vært en god start på et videre samarbeide inn mot 2019. Det er viktig at vi ikke hviler på laurbærene, men setter gang arbeidet i ly av den medvinden vi har i ryggen nå, sier Tove til Tønsberg Høyre.