Høyres Renate Rehn : " Politikk er faktisk for kvinnen og mannen i gata "

Møt Renate Rehn!  Småbarnsmoren som brenner for næringspolitikk, og aktivt jobber for å få folk til å engasjerer seg politisk.  Ikke bare for Høyre, men generelt.

- Politikk er faktisk for kvinnen og mannen i gata, sier Renate. Selv har hun vært engasjert i Høyre siden 1991. Det var EU-saken som tente henne. På gymnaset traff jeg noen på stand fra Unge Høyre og ble svært engasjert i EU-saken. Jeg ble med på møter og kurs hvor jeg lærte en hel masse om både meg selv og politikk. Jeg traff masse herlige mennesker som inspirerte meg. Siden den gang har jeg på en eller annen måte vært engasjert.

Hvorfor er Høyre ditt parti?

Høyres ideologi er nær min egen. Jeg tror på individets rett til å velge hva som er best for en selv og at man tar et sosialt ansvar. Jeg føler også at jeg blir hørt innad i partiet og at det er rom for diskusjoner og spørsmål. Det er viktig for meg. Jeg synes Høyre er et klokt og raust parti.

Hva ønsker du å oppnå med ditt politiske engasjement? J

-Å bidra til et godt lokalmiljø med fortsatt gode oppvekstvilkår, medbestemmelsesrett, flere spennende arbeidsplasser og fremtidsrettet regionsutvikling. Jeg liker å være med på å påvirke og se at det faktisk nytter; for det gjør det!

Hvilke saker/områder i politikken engasjerer deg spesielt?

- Næringspolitikk. Å tilrettelegge og forenkle etablererprosessen for gründere spesielt. Skape rom og finansiell støtte for innovasjon og utvikling, sier Renate i en samtale med Tønsberg Høyre.

 

Renate Rehn (41)

Yrke: Hodejeger i Advisi

Samboer og 3 barn.

Bor i Tønsberg.

Fast møtende varamedlem i Tønsberg Høyres styre