Ordførerkandidat Lise ønsker å rehabilitere Sem stasjon

Ordførerkandidat Lise Lorentzen Mandal (H) sammen med bystyrerepresentant Ole Sverre Lund utenfor den gamle stasjonen på Sem.

-Sem stasjon bør rehabiliteres som et viktig tiltak for å bevare identiteten til Sem. Dette mener Høyres ordførerkandidat Lise L. Mandal etter lørdagens besøk i hjemmekretsen til partikollega Ole Sverre Lund.  Som nyvalgt leder av programkomiteen til Tønsberg/Re Høyre er Lise opptatt av nær kontakt med lokalmiljøene.  

-Jeg ønsker å møte innbyggere, foreninger og lag over hele kommunen, både i Re og Tønsberg, understreker hun.


Under rundturen på Sem Lise merket seg også rekreasjonsmulighetene vest for Sem sentrum. - Med enkle tiltak kan vi få til en gang- og tursti fra Tem til Hesbyområdet. Det handler om å binde øst- og vestsiden av E18 sammen under broen. Området ligger vakkert til ved Merkedamselva og kan bli et viktig folkehelsetiltak, sier hun.

 Næringsutviklingen er viktig for Høyres ordførerkandidat. Derfor besøkte hun lørdag Åskollen med stor interesse. Der ligger de, de sentrale næringsmiddelbedriftene, på rekke og rad. Sammen med landbrukskommunen Re ser Lise store utviklingsmuligheter. Hun er også opptatt av potensialet langs E18, og merket seg de ubrukte områdene på den andre siden av E18 for Gilde.

-Tønsberg Vest og Sem er et viktig satsingsområde for Tønsberg. Dette viser blant annet Områdeplanen for Sem og planene for den nye miljøgaten. For meg er det viktig å bygge videre på stjernestrukturen vi har i Tønsberg. Med sterke lokale sentra hvor innbyggerne får de tjenestene de har behov for i dagliglivet. Derfor er det en glede å besøke Sem og se alt som er på gang og få presentert mulighetene som ligger foran oss, sier ordførerkandidat Lise L. Mandal som nå er i gang med å planlegge neste kretsbesøk.