Henning Wold, Høyres 4. kandidat, brenner for helse, omsorg og skole

Høyres 4. kandidat, Henning Wold, 64 år fra Tolvsrød.
 Henning Wold (64) fra Tolvsrød er Høyres 4. kandidat på listen ved kommunevalget til høsten. Han er leder av utvalg for helse og omsorg i Tønsberg kommune og medlem av bystyret. Henning har vært leder av Tønsberg Høyre og er nå vararepresentant til Stortinget. 

Henning brenner brenner for kunnskap i skolen og trygghet i helsevesenet. Han er lektor og fellestillitsvalgt. Nå er han klar for en ny valgkamp. 

Etter stortingsvalgkampen for snart to år siden ble han nominert til den gjeve prisen Årets dørbanker i Høyre på landsplan. Ikke mange i landet banket flere dører enn nettopp Henning. Og han elsker å møte velgere på denne måten.

Hvorfor stiller du som kandidat?

-Jeg har alltid vært interessert i politikk. Jeg har vært med 10 år i lokalpolitikken, men føler at jeg fortsatt har mye å gi.

Hva er dine viktigste saker?

-Mine viktigste saker er helse og omsorg og skole/utdanning.

Hva blir de viktigste spørsmålene for nye Tønsberg?

-Det blir å møte de økende behovene innen helse og omsorg med fremtidsrettede og gode løsninger for den enkelte. I tillegg må vi få på plass et bærekraftig vei- og kollektivsystem for Tønsberg-regionen, som også inkluderer ny jernbanetrasé.

 Hvorfor er Høyre ditt parti?

-Høyre er et pragmatisk og løsningsorientert parti som tar på alvor og respekterer at mennesker er forskjellige og har ulike behov og ønsker. Høyre kombinerer gode, nedarvede verdier med en fremtidsrettet, udogmatisk og optimistisk politikk, sier Henning og understreker følgende:

 «Det er grenser for politikk - enkeltmenneskers frihet er viktig!»

 Navn: Henning Wold, 64 år

Sivil status: Gift, tre voksne barn og ett barnebarn.

Bosatt: Har bodd 36 år i Tønsberg hvorav 30 på Tolvsrød/Dyrhaven.

Yrke: Fellestillitsvalgt for Akademikerne fylkeskommunen de siste 10 år. Utdannet lektor (filolog med fagene historie, norsk og religion og arbeidet 25 år på Tønsberg gymnas/Greveskogen videregående skole.

Interesser: sport og 60-tallsmusikk

Favorittsted: hytta i Valdres