Frank Pedersen setter kommunikasjonsformen i Utvalg for plan og bygg på dagsordenen

-Kommunikasjonsform og god dialog er et viktig utgangspunkt for et godt samarbeid mellom kommune, politikere og utbyggere, understreker Frank Pedersen (H).

-Vi trenger åpenbart en diskusjon om kommunikasjonsform i Utvalg for plan og bygg (UPB). Dette sier Høyres nye fraksjonsleder Frank Pedersen etter at det nye utvalgets leder Per Martin Aamodt (Ap) i Tønsbergs Blad kalte utbyggere for sultne ulver som tar seg til rette, og ham selv som nybegynner.På konstituerende møte i UPB 21. november tar derfor  Frank Pedersen opp kommunikasjonsform, samarbeid med utbyggere og hvordan utvalgets medlemmer skal håndtere arbeidet i utvalget.

å ha vært med i politikken siden 1999 vil jeg påstå at jeg er klar over hvilke prosesser og dialoger som eksisterer. Både gjennom møter i bystyret, gruppemøter og arbeid i forskjellige utvalg gjennom årene har man god kunnskap og erfaring i å handtere politiske prosesser, sier Frank Pedersen i en kommentar til initiativet.

-Begrepet «sultne ulver» og «ta seg til rette» har ingen ting med om man er erfaren eller ny i et utvalg å gjøre. Gjennom erfaring og politisk arbeid vet man utmerket godt hvordan man skal håndtere henvendelser fra utbyggere. Kommunikasjonsform og god dialog er et viktig utgangspunkt for et godt samarbeid mellom kommune, politikere og utbyggere.

Som ny i UPB er det sikkert mye å sette seg inn i, men de politiske prosessene, ryddigheten og håndtering av henvendelser vet man godt hvordan skal håndteres, understreker Frank Pedersen.