Rune Hogsnes kom hjem til sine egne idag på Blåkafeen i Tønsberg

Fylkesordfører Rune Hogsnes under dagens Blåtime i Tønsberg. F.v. ordførerkandidat Lise L. Mandal sammen med listekandidatene Bente Ottestad, Ola Offenberg, Stig Nilsen og Thomas Thomas Kobayashi Berntsen.

Fylkesordfører Rune Hogsnes og utfordrerkandidat til ledervervet i nye Vestfold Telemark Høyre, kom hjem til sine egne, under dagens Blåtime i Bydelshuset. Ledervalget og det forestående fylkesårsmøtet ble bredt diskutert. Og Rune som er fra Tønsberg, fikk klar beskjed om at i lokalforeningens hans, støtter vi ham!

Det var tidligere denne uka at Tønsbergs Rune Hogsnes klargjorde at han stiller som motkandidat til dagens leder av Vestfold Høyre, Holmestrands ordfører Alf Johan Svele. Sistnevnte er valgkomiteens kandidat. Den nye fylkesforeningen stiftes neste lørdag. Og lokalforeningen Tønsberg/Re Høyre stiller selvfølgelig med fulltallig delegasjon til årsmøtet under ledelse av leder Leif Flemming Bakke.

Av andre aktuelle temaer som ble diskutert av de nær 20 deltagerne på den månedlige Blåkafeen, var selvfølgelig Bypakka og fastlandsforbindelsen som står på sakskartet til bystyret kommende uke. Blant andre aktuelle temaer var utspillene i lokalavisen om Olavskirken og mulighetene for å bygge opp ruinene av hele kirken.  Samt parkeringsutfordringene i Tønsberg sentrum.

Neste Blåkafe holdes lørdag 2. mars i Bydelshuset, Tønsberg.