Arresten- underskuddet «ris til egen ræv»

Grimstad Adressetidende hadde torsdag 10. november 2016 følgende artikkel: Høyre-topp kaller Arresten- underskuddet «ris til egen ræv» Rådmann Tone Marie Nybø Solheim kan ikke forstå hvorfor folk ikke bruker Arresten. Nå vil hun ta 4,5 millioner kroner av kommunens penger for å dekke underskuddet. – Jeg synes Grimstad har fått en fantastisk parkeringshall i Arresten. Ja, det er faktisk det fineste parkeringshuset jeg har vært i. Virkelig flott. Folk må prøve det å se hvor fantastisk det er å parkere der og så gå rett ut i byen og lempe inn varene i bilen i et varmt og godt hus. Byen må være stolt av dette huset.

«Ris til egen ræv»

Trond Erik Bognø (Høyre) mener det var et riktig grep av kommunen å bygge Arresten, selv om det har gått i underskudd til nå.

– Hva synes du om å bruke 4,5 millioner for å dekke inn dette underskuddet på da?

– Vi må bare ta konsekvensene av at det ikke er mer brukt per i dag. Det er mange sterke følelser knyttet til bruken av dette p-huset, men det jeg håper går opp for oss alle, er at dersom innbyggerne bruker Arresten mer slipper vi å sette av penger i budsjettet for å dekke opp underskudd. Så lenge vi boikotter å bruke det får vi likevel regningen igjen i budsjettet. Dette er derfor litt ris til egen ræv, sier Bognø.

Les hele artikkelen på gat.no