Anne og Eirik enstemmig valgt

I dag valgte representantskapet i Oslo Høyre Eirik Lae Solberg som byrådslederkandidat, og Anne Lindboe som ordførerkandidat.

Eirik Lae Solberg og Anne Lindboe
Eirik Lae Solberg og Anne Lindboe. Foto: Per Heimly

Kristin Clemet, leder av nominasjonskomiteen, synes det er veldig hyggelig at Eirik Lae Solberg og Anne Lindboe fikk så stor støtte på nominasjonsmøtet.

-Oslo Høyre trenger et stort og samlet lag for å vinne valget, og nå er det lagt et solid grunnlag for det, legger hun til.

Oslo skal bli en by som SER alle!

Eirik Lae Solberg setter enorm pris på all støtten han har fått gjennom nominasjonen.

-Det er helt fantastisk, jeg gleder meg skikkelig til valgkampen, og å stå på for Høyre og Oslo! Det blir veldig spennende å reise rundt og presentere og diskutere Høyres løsninger.

Videre forteller Anne Lindboe at det er fantastisk å få lov til å jobbe sammen med så mange aktive og frivillige i Oslo Høyre, for at Oslo skal bli en by som SER alle.

-Ordførerrollen er viktig fordi den forener og bidrar til gode løsninger på tvers i en tid der mange føler på stor utrygghet.

For Anne er det viktigste at vi klarer å fange opp alle som sliter, og ikke føler seg sett i Oslo. -Kvinnehelse, psykisk helse, eldreomsorg og barn som har behov for ekstra støtte på skolen, er blant områdene der det skal merkes at Høyre sitter i byråd igjen, sier Lindboe.

Høyre vil gjøre Oslo enda bedre

Det både Anne og Eirik ser mest frem til nå, er møtene med alle menneskene som bor i Oslo, for å snakke om hvordan vi kan gjøre Oslo til en enda bedre by.

-Jeg ønsker å høre mer om hva slags tilbud, tjenester og hjelp de trenger. Det er så viktig at kommunen blir en støttespiller og ikke noen du må sloss mot når det butter i livet, legger Anne til.

Resten av listen på totalt 65 navn blir satt i desember.