Bli bedre kjent med Jenny Clemet von Tetzschner

Bli bedre kjent med Jenny Clemet von Tetzschner

De neste ukene kommer vi til å presentere noen av Oslo Høyres kandidater til bystyrelisten, og i dag kan du bli bedre kjent med Jenny Clemet von Tetzschner.

 

Hvem: Jenny Clemet von Tetzschner (kandidat nr. 5), St. Hanshaugen

Lynrask CV:

Jeg er født og oppvokst i Oslo, utdannet jurist, og har vært aktiv i Oslo Unge Høyre siden 2007. Jeg har jobbet som konsulent, sittet i Oslo bystyre (kultur- og utdanningskomiteen), og nå jobber jeg som politisk rådgiver i regjeringen.

Politisk forbilde?

Det er mange politikere jeg ser opp til, men jeg er aller mest imponert over alle dem som driver med politikk på fritiden – uten en krone i lønn og ved siden av vanlig jobb, familieliv og andre aktiviteter!

Hva er målet ditt med å representere Høyre i Oslo bystyre?

Jeg er så heldig at jeg allerede har fått representere Høyre i Oslo bystyre. Det var veldig morsomt og lærerikt å sitte i opposisjon, men målet må være at jeg en gang kan representere Høyre når borgerlig side har flertall. Sjansen er nok litt større for å få gjennomslag da!

Hva gleder du deg mest til med valgkampen?

Jeg gleder meg aller mest til å gå på husbesøk (det er faktisk skikkelig hyggelig!), til å se tv-debatter og ferske målinger med mange bra folk i partiet, og til å dele ut lister utenfor valglokalet helt til alle de andre partiene har dratt hjem! Det er en god følelse, det!

Mindre kjente talenter vi bør vite om?

Tror det bare var flaks, men kan jo late som at det var litt talent også… Har faktisk fått en hole in one på golfbanen!

Se også disse sakene:

Oslo Høyres program 2019-2023