– Vi har store ambisjoner for Rogaland

Rogaland Høyres program for neste fylkestingsperiode er nå klart.- Programmet viser at vi har store ambisjoner for fremtidens Rogaland, sier Ole Ueland, Høyres fylkesordførerkandidat i Rogaland.

– Programmet viser at vi har store ambisjoner for fremtidens Rogaland, sier Ole Ueland, Høyres fylkesordførerkandidat i Rogaland. Han mener at programkomiteen har gjort en god jobb og lyttet til flinke aktører med meninger i hele fylket. Det var også en grundig behandling av programmet på Rogaland Høyres årsmøte i januar, hvor det ble vedtatt.

– Vi som stiller til valg til fylkestinget gleder oss til å gjennomføre programmet, sier Ueland. Han trekker spesielt frem tre merkesaker:

– Vi skal føre en politikk som skaper flere jobber – det skal lønne seg å stå på, arbeide og skape verdier i hele fylket vårt. Videre skal vi ha en skole med muligheter for alle – en skole som er til for elevene og gir alle de beste muligheter og forutsetninger. Og selvsagt skal vi arbeide for et godt miljø i Rogaland – som tar vare på naturen for fremtidige generasjoner.

Ueland er opptatt av det han kaller en «innbyggerorientert fylkeskommune», som er til for innbyggerne, og som er i front på digitalisering. Han understreker også at Høyre skal sikre trygg styring av fylkeskommunen, med ansvarlig økonomistyring, fokus på effektiv drift og et fortsatt sterkt Rogaland.

Programmet kan lastes ned i pdf-format fra denne siden.