Høyres Nina Ørnes invitert av kronprinsen

Strålende fornøyd med invitasjonen

Det gror godt i Høyre! Nina Ørnes er invitert til SIKT, en årlig konferanse som er initiert av H.K.H. Kronprins Haakon. Årets tema er endring, og konferansen vil foregå i Stavanger 22. – 23. oktober.

Hvert år inviteres rundt 200 heldige, engasjerte unge deltakere fra hele landet – med bakgrunn fra næringslivet, offentlig sektor, organisasjonsliv, kultur, idrett, media og akademia – til SIKT. 

SIKT er et møtested hvor energien og optimismen som finnes i unge ledere og talent i alderen 20 til 40 år får verdi. Målsettingen er å være en relevant og morsom arena for nytenking og fordomsfri diskusjon på tvers av ulike sektorer.

Det er sjette året på rad konferansen arrangeres. Tidligere års tema har vært framtidens utfordringer, innovasjon, ledelse, drivkraft og samspill – og vertskapsbyene har vært Trondheim, Tromsø, Bergen, Ålesund og Kristiansand.

Nina er samfunnsengasjert, nysgjerrig og har mange jern i ilden. Hun har erfaringer fra politikken, organisasjonsarbeid og prosjekter og lar seg lett engasjere.