Verv nye medlemmer og vinn Oslo-tur med toppkandidatene!

Bli med på vervekonkurransen og vinn en eksklusiv Oslo-tur med våre toppkandidater, en lunsj på Hevd i Trondheim eller et flott utvalg av våre nye parti-effekter med vår nye grafiske profil.

Konkurransen varer tom den 15. juni.

Man kan vinne 1. premien på flere forskjellige måter:
1 billett til beste verver i Trøndelag (u/ Trondheim)
1 billett til beste verver i Trondheim
2 billetter til beste lokalforening
1 billett til et nytt medlem ved trekning

Beste verver i Trøndelag
For at konkurransen skal være mest rettferdig vektes antall vervede opp mot folketall i kommunen, som vi har delt inn i 5 kategorier. Trondheim er ute av denne likningen.

Beste verver i Trondheim
Her vinner rett og slett den som verver flest i Trondheim 🙂

Beste lokalforeninger
Her vinner lokalforeningen som er best på rekruttering av nye medlemmer relativt sett og økning i betaling blant ikke-betalende medlemmer. Vi anbefaler styrene i lokalforeningene å ta en ringerunde for å øke andelen betalende medlemmer.

Trekning blant de nye medlemmene
Her blir det tilfeldig trekning blant de nye medlemmene. Dette kan være kjekt å nevne under vervingen for potensielle nye medlemmer 🙂

Øvrige premier
2. premie er en gratis lunsj på Hevd i Trondheim med toppkandidater og 3. premien er et flott utvalg av våre nye parti-effekter med vår nye grafiske profil. Her gjelder samme regler som til 1. premien.

Har du spørsmål om konkurransen er det bare å kontakte Trøndelag Høyres kampanjerådgiver, Vigdis Schei Wårum vigwar@hoyre.no.

Lykke til!