Viktig politisk verksted i nye Akershus

Kunstig intelligens, Norges forhold til EU, veiprosjekter og russetid var noen av temaene som stod på agendaen da Akershus Høyre avholdt sitt årsmøte 9.-10.februar 2024.

Deler av Akershus Høyres arbeidsutvalg. Fra v: Morten Skauge, Turid Lohne Velund, Cecilie Lindgren, Anniken Poetzsch Elisenberg, Kari Sofie Bjørnsen, Per Erling Løkken, Turid Kristensen.

Årsmøtet med 140 delegater fra hele fylket debatterte resolusjoner og uttalelser på viktige politikkområder. Det resulterte i seks resolusjoner og to uttalelser.

Årsmøtet var det offisielle startskuddet for nye Akershus Høyre. Det var et inspirerende og godt politisk verksted. Jeg er imponert over bredden i innspillene og engasjementet som finnes i Akershus Høyre. Det lover bra for fremtiden og vil være viktig for at Høyre skal kunne vinne stortingsvalget og innta regjeringskontorene i 2025, sier fylkesleder Kari Sofie Bjørnsen.

Bjørnsen forteller videre at det vil bli arrangert flere politiske verksteder i regi av Akershus Høyre fremover. I tillegg vil det skje en rekke arrangementer i lokal regi i forbindelse med innspill til Høyres stortingsvalgsprogram 2025-29. Bjørnsen oppfordrer alle medlemmer til å følge med og melde seg på de arenaene der hvor politikk og løsninger diskuteres.

Les resolusjonene og uttalelsene fra Akershus Høyres årsmøte 2024 her: