Meld deg på aktiviteter siste uken av valgkampen!

Nå går vi inn i siste uken før valglokalene stenger, og Høyre-laget skal stå på hele veien inn. Meld deg på de tre store arrangementene denne uken via lenkene under.

Ordførerkandidat Mathias Bernander holder appell under valgkampåpningen 12. august. (Foto: Kristiansand Høyre)

Nå gjeleder det! Her finner du lenker til påmeldingsskjema for de ulike arrangementene:

Den store husbesøk-dagen

Vi er inne i den aller siste mobiliseringsfasen. Derfor arrangerer vi den STORE husbesøksdagen mandag 4.september. Vi håper alle som ønsker å bo et høyrestyrt Kristiansand etter 11.september snører på seg joggeskoene, tar på seg høyrejakka og blir med på husbesøk.

Oppmøte kl 16.30 på Monehaven (Hamresanden camping) for mat og motivasjonspåfyll, før vi skal gå husbesøk på Søm, Tveit og Hånes!

Fylkesordfører Arne Thomassen kommer. Kommer du?

Festfrokost – siste dag med valgkamp!

Velkommen til festfrokost med Kristiansand Høyre. Vi møtes klokka 09:00 for å spise sammen før siste innspurt med stand! Trykk skal i Facebook-eventet om du kommer så vi får beregna nok mat, og ta kontakt dersom du har noen allergier vi må ta hensyn til.

På frokosten vil vi også dele ut noen oppmerksomheter til dem som har bidratt litt ekstra gjennom valgkampen! 

Vi håper å se så mange som mulig en siste gang før valgdagen!

Valgvaken

På valgdagen 11. september skal vi tradisjon tro arrangere valgvake for alle Høyre-venner. I år finner denne sted i Caledonien Hall, og vi håper så mange som mulig vil bli med på å feire valgresultatet etter en lang og intensiv valgkamp!

Vi viser valgsendinger på storskjerm gjennom kvelden, og det blir taler ved bla. ordførerkandidat Mathias Bernander og fylkesordfører Arne Thomassen. I tillegg skal vi gjøre stas på alle som har lagt ned en ekstra innsats i Høyres valgkamp.

På grunn av matbestilling og plassbegrensning må du melde deg på via skjemaet under. Frist for påmelding er mandag 4. september kl. 12:00.