Nominasjonskomiteens innstilling til kommunestyrevalgliste 2023 – 2027 er klar!

Kristiansand Høyres nominasjonskomite har lagt fram sin innstilling til liste for Kommunevalget i 2023. Medlemmene har allerede valgt Mathias Bernander som ordførerkandidat. Det er innstillingen til plassene fra 2. plassen til 59. plassen komiteen nå presenterer.

Nominasjonskomiteens leder Aase Marthe Horrigmo. (Foto: Mona Hauglid)

Prosessen har vært omfattende. Komiteen har gått bredt ut for å få inn tips om kandidater. Komiteen har gjennomført intervjuer med kandidater, i tillegg til skriftlige intervjuer. Det har også vært gjennomført en rådgivende urnominasjon blant medlemmene i Kristiansand Høyre.

-Det har vært en omfattende prosess med gode diskusjoner i komiteen. Vi er glade for at mange av de sittende representantene ønsket gjenvalg. Samtidig har vi også fått inn mange nye navn. Lista vi har lagt fram balanserer godt erfaring med fornyelse, sier komiteens leder Aase Marthe Horrigmo.

Mangeårig stortingsrepresentant for Høyre, Norunn Tveiten Benestad, gjør comeback i kommunepolitikken og innstilles som Høyres andrekandidat. På tredjeplass har komiteen innstilt Nicolai Østeby som allerede har vist at han er et stort politisk talent. På plassene som følger kommer Grethe Alver på fjerdeplass, Amalie Gunnufsen på femteplass og Kjetil Aasen på sjetteplass. Nedenfor kan du laste ned hele innstillingen. Nominasjonskomiteen foreslår å kumulere de fire øverste plassene fra 1. – 4. plass.

Kristiansand Høyres nominasjonsmøte avholdes tirsdag 8. november. Innkalling og nominasjonskomiteens innstilling er sendt ut til alle medlemmer.

Kontaktperson for uttalelser:

Leder av nominasjonskomiteen Aase Marthe Horrigmo, 992 95 619, aasemarthe@gmail.com

Her kan du laste ned nominasjonskomiteens innstilling til Kristiansand Høyres kommunestyrevalgliste 2023 – 2027: