Ny podkast fra Høyre om likestilling og kvinnepolitiske saker. Lytt her!

Høyre lanserer den nye podkasten #dethunsa.

Guro Angell Gimse og Anne-Mette øvrum, begge nestledere i Høyres kvinneforum, har startet en podkast der de ønsker å snakke fritt om ulike temaer som opptar dem – gjerne relatert til likestilling og kvinnepolitiske saker.

De har allerede spilt inn tre episoder:

Har du innspill, ris eller ros? Forslag til gjester? Forslag til tema? Vil du selv være gjest? Send oss gjerne en e-post på some@hoyre.no.

Har du forresten hørt om #dethunsa før? Dethunsa.no er et bloggkollektiv bestående av stortingsrepresentantene Margret Hagerup, Lene Westgaard-Halle og Mathilde Tybring-Gjedde. Nå utvider vi altså med podkast som tar opp kvinnepolitiske saker.

Her kan du lytte til podkasten:

Høyres podkastunivers

Høyre produserer også flere andre podkaster, blant annet Stortingsrestauranten med Henrik Asheim og Peter Christian Frølich som tar deg med bak livet på Stortinget. Uformell prat om hva som skjer i politikken og i media. Her har du lenke til Stortingsrestauranten.

Stefan Heggelund tar opp idelogiske spørsmål og tanker, med interessante gjester, i podkasten Blir det noen velgere av dette?. Her kan du sjekke ut podkasten hans.