Bli bedre kjent med Line Skaar

n Line Skaar er på Lindesnes Høyres liste til kommunevalget i år. Hun bor i Marnardal. Vi har stilt henne noen kjappe spørsmål for at du kan bli bedre kjent med henne.

Personalia:

n

Jeg er født i 1984. Gift med Gøran og har tre barn på 5, 9 og 11 år.

n

Utdanning:

nn

Tatt 3 år på Høgskolen i Agder(nåværende UIA) innen økonomi og administrasjon.

nn

Jobberfaring:

n

Jobbet 10 år på Ruud Regnskap på Vigeland som regnskapsfører. Har jobbet i PGE Entreprenør AS siden 2016, med regnskap, lønn, hms, personal og alt annet forefallende arbeidJ

nn

Hvorfor politisk aktiv?

n

Litt tilfeldig at jeg stilte som listekandidat egentlig. Fikk en telefon fra Doris Tjelland om jeg kunne tenke meg å stå på lista. Jeg liker å engasjere meg, og er veldig engasjert i idrettslag og barna hjemme i Marnardal. Etterhvert som dagene går så tenker jeg at dette er noe jeg kommer til å like. Har allerede lært masse og liker å være sammen med dyktige og engasjerte mennesker. Har ett stort ønske om å kunne bidra inn i ny storkommune.

n

Hva er dine hjertesaker?

nn

Det jeg brenner aller mest for er uten tvil barn og unge. Skape trygge gode oppvekstvilkår, gode skoler, mer fysisk aktivitet inn i skolen, oppmuntre enda flere til å ta høyere utdanning. Lage gode lokalsamfunn hvor barn og unge trives og vil bo, og sette ungdommen enda mer i fokus. Folkehelse og viktigheten av en god helse, kanskje spesielt blant barn og unge.

n

Ønsker også at vi skaper en god «pendlerkommune», gjøre kommunen vår til en attraktiv kommune å bo i.

nn

Ikke minst at det bygges nytt helsehus i Mandal. Garantere en verdig eldreomsorg.

nn

n
n