Her er vår nye fylkessekretær

Fra 1. juli 2020 får Nordland Høyre en ny fylkessekretær på plass. Trine Bjarmann-Simonsen (30) skal fylle den rollen.

Trine er 30 år, gift og har to barn. Sebastian på 10 år og Casper Emilian på 5 måneder. Trine har vært aktiv i Høyre i snart 12 år og hatt flere tillitsverv lokalt og regionalt.

– Jeg ser frem til å ta fatt på oppgavene som venter. Hvis det var en annen jobb jeg kunne ha tenkt meg bortsett fra den jeg allerede har, så er det denne. Jeg gleder meg og er veldig spent, sier Trine Bjarmann-Simonsen.

Hun har de siste 10 årene jobbet som apotektekniker med fokus på medisinsk veiledning og service. Trine har tidligere studert psykologi i Tromsø en kort periode, og de siste årene strategi og markedsføring ved Nord Universitet. Nå er hun mer enn klar for å gjøre en innsats for Nordland Høyre.

– Vi skal vinne valget i 2021. Det viktigste for å oppnå dette vil være aktive og levende lokallag. Vi må sammen fortsette å styrke laget som skal ut og banke dørene, diskutere i sosiale medier og selge våre ideer og løsninger på stand. Jeg gleder meg til å begynne, avslutter den kommende fylkessekretæren.

Leder i Nordland Høyre, Ole-Henrik Hjartøy, gleder seg til å få den nye fylkessekretæren på plass.

-Jeg er veldig glad for at vi har fått tilbake fylkessekretærrollen til Nordland Høyre, og at vi har fått en kompetent person på plass. Jeg er sikker på at Trine vil bidra til å løfte partiet i Nordland i årene fremover, sier fylkeslederen.

Fylkessekretæren vil ha kontorsted i Bodø.