Høyre fosser frem i Nordland!

I en fersk meningsmåling fra InFact for NRK får Høyre en oppslutning på 19,6 % i Nordland. Det er en fremgang på 4 prosentpoeng sammenlignet med siste måling fra samme byrå og oppdragsgiver. Ingen andre partier kan vise til større fremgang.

Høyres toppkandidater i Nordland, Marianne Dobak Kvensjø og Bård Ludvig Thorheim.

-Vi er i siget, og dette merker vi på folk når vi er ute og møter dem, sier Bård Ludvig Thorheim, Høyres 1. kandidat i Nordland.

-Det er den beste meningsmålingen Høyre i Nordland har hatt i år, og viser at vi står oss godt blant folk i Nordland etter åtte år i regjering. Jeg mener tiden ikke er inne for eksperimenter, og denne målingen viser at mange er enige i det, sier fortsetter Thorheim.

Det er nå mindre enn tre uker til valgdagen, og Høyres toppkandidater har tenkt å utnytte innspurten til å få møtt flest mulig potensielle velgere.

-Alle som ønsker fortsatt utvikling, optimisme og trygg styring med Erna som statsminister er nødt til å stemme Høyre, sier 2. kandidat Marianne Dobak Kvensjø. Hun ville blitt stortingsrepresentant med god margin om dette hadde blitt valgresultatet.

-Vi skal stå på i hele fylket frem til valglokalene stenger, og kjempe for hver eneste stemme, avslutter de to toppkandidatene.

Kilde: https://www.nrk.no/nordland/meningsmaling-for-nord-norge_-ap-vinner-tilbake-tapt-terreng-_-rodt-kan-skrive-historie-1.15621711