Høstens valg i Råde

10. og 11.september er det lokal- og fykestingsvalg i Norge. Hva du stemmer er avgjørende for hvem som skal styre i kommunen og fylkeskommunen etter valget.

Råde Høyre’s ledertrio

Bruk stemmeretten din!

Under kan du lese om vår politikk, det programmet vi går til valg på, presentasjon av våre tyve flotte kandidater som stiller til valg for Råde Høyre – hva de mener og hva de brenner for. Etter vår mening er likevel den viktigste oppfordringen i forbindelse med valget: Bruk stemmeretten din!

Godt valg!

Et varmere Råde med muligheter for alle

Råde kommune har tatt store steg de siste 12 årene. En sunn økonomi gjør at kommunen nå kan tilby gode tjenester. Vi har bygd to nye skoler, flerbrukshall, omsorgsboliger, stier og har foretatt andre viktige investeringer. I Råde skal alle ha mulighet til å lykkes og trives uten at økonomi skal være avgjørende. De siste årene har vi satset på et varmere Råde med muligheter for alle. Vi ønsker at Råde kommune skal være en selvstendig kommune. For å kunne lykkes, må Råde kommune de neste årene ha en retning som gjør at man kan leve hele livet, i ett attraktivt og grønt Råde.

I Råde Høyre har vi slagordet «Ja, når vi kan, og nei, når vi må». Dette har vært vår lede­stjerne de siste tolv årene.

Her kan du lese vårt valgprogram for 2023 – 2027

Her kan du lese ti gode grunner til å stemme Høyre i Råde

Her kan du lese mer om våre listekandidater

Foto: Dubravko Miladin