Hvem skal representere Rogaland Høyre på Stortinget i neste periode? Vi ønsker dine forslag!

Nominasjonskomiteen har startet arbeidet med å finne det rette laget av kandidater som skal være med å sikre valgseier ved Stortingsvalget 2025!

Foto: Arve Gravdal
Foto: Arve Gravdal

Kjenner du noen som kunne tenke seg å bli stortingsrepresentant, eller har du kanskje lyst selv?

Send inn dine navneforslag til nominasjonskomiteene innen 30. august 2024 ved å trykke på lenken: https://ui.ungpd.com/Surveys/d12112b3-b55f-477c-bd7e-a9afb83ac943

Sammen skal hele organisasjonen arbeide for at Rogaland Høyre får inn fem stortingsrepresentanter på fast plass. Og vi skal være med å sikre at Høyre kommer tilbake i Regjering med Erna som Statsminister! Vi skal være godt representert i regjeringsapparatet og sammen skal vi ta ansvar for en bedre fremtid!

Nominasjonskomiteen kaller inn aktuelle valgvillige kandidater til intervju med vekt på kandidatrollen, kartlegging av opplæringsbehov og andre forhold som kan være relevant å vite. Alle innstilte kandidater skal signere forpliktende kandidatavtale.

Rogaland Høyres Nominasjonsmøte avholdes lørdag 16. november, klokkeslett og sted er ikke avklart enda. Innkalling sendes ut til foreningenes valgte delegater senest 4 uker før møtet, nominasjonskomiteens innstilling senest 14 dager før møtet.

På Rogaland Høyres nettside finner du mer info om prosessen og en fullstendig datoplan med alle frister. https://hoyre.no/rogaland/aktuelt/rogaland-hoyres-nominasjonsprosess-for-stortingsvalget-2025/

Er det noe du lurer på i forbindelse med nominasjonen, ta kontakt:

Nominasjonskomite leder:
Petter Steen Jr

Mob: 900 19 539

Epost: petter.steen@sveio.kommune.no

Fylkessekretær

Daniel Aamodt

Mob: 416 24 182

Epost: daniel.aamodt@hoyre.no