Vår visjon

Høyre gjør Norge klar for fremtiden. Verden forandrer seg i et tempo vi aldri før har opplevd. Da er det vårt ansvar å ta vare på velferden for alle. Høyre her i din kommune og i regjering jobber hver dag for å fornye, forenkle og forbedre. Det dreier seg om din velferd. Det betyr noe om Høyre styrer her i kommunen.

Våre hovedsaker

Fremskritt på trygg grunn

Vestfold Høyre vil føre en konservativ fremskrittspolitikk, bygget på det kristne kulturgrunnlag, rettsstaten og folkestyret. Vi ønsker å fremme personlig frihet, sosialt ansvar, medbestemmelse, eiendomsrett, og et forpliktende nasjonalt og internasjonalt samarbeid.

Samarbeid med kommunene

Vestfold fylkeskommunes hovedoppgave er å utvikle Vestfold-samfunnet. Denne utviklingen må foregå i tett samarbeid med kommunene.

Samferdsel og kollektivtrafikk

Målet for Høyres samferdselspolitikk i Vestfold er å sørge for at alle typer trafikanter skal komme raskere frem og tryggere hjem.

Konservativ klimainnsats

Klimautfordringen er i dag vår største miljøutfordring. En moderne og konservativ miljøpolitikk bygger på våre grunnprinsipper.

Se vår politikk
Rune Hogsnes, Ordfører, Vestfold
Rune Hogsnes
Ordfører, Vestfold

Vestfold fylke

Kontakt

Alf Johan Svele
Leder
Telefon: 99255424

Cathrine Gulbransen
Fylkessekretær
Telefon: 45502316

Send oss en e-post

Aktuelt

Det grønne skiftet

Under Vestfold Høyres årsmøte i helgen ble Vestfold Unge Høyres resolusjonsforslag om det grønne skiftet, omgjort til en uttalelse.   ...

Forbrukslån

Under Vestfold Høyres årsmøte i helgen ble Nøtterøy Høyres resolusjonsforslag om forbrukslån vedtatt. Les vedtaket her:  ...

Fylkesårsmøtet 2017

Vestfold Høyres fylkesårsmøte 2017 ble arrangert 7. — 8. januar på Park Hotell i Sandefjord. Her er resultatene av verv og delegasjon...

Kalender

18 jan

Delegasjonsmøte lm2017 Vestfold Høyre

Sted: Vestfold Høyre, Træleborgveien 2, Tønsberg
Dato: 18. jan 2017
Tid: 19:00
25 jan

Delegasjonsmøte lm2017 Vestfold Høyre

Sted: Vestfold Høyre, Træleborgveien 2, Tønsberg
Dato: 25. jan 2017
Tid: 19:00
Se hele kalenderen

Våre folk

Lene Lauritsen Kjølner

Lene Lauritsen Kjølner

  • Representant
Send e-post Mobil: 93262257