Søk
Et portrettbilde av Guro Angell Gimse.
- Jeg er veldig glad for at vi gikk til dette skrittet nå. Det har vært en modningsprosess i Melhus blant våre politikere som gjør dette mulig, sier Guro Angell Gimse, gruppeleder for Melhus Høyre.

Enstemmig kommunestyre støttet forhandlinger med Skaun

Det var et enstemmig kommunestyre i Melhus som 19. april støttet å innlede forhandlinger med Skaun. Nå er avtalen om mulig sammenslutning klar til folkeavstemning 13. juni.
- Jeg er veldig glad for at vi gikk til dette skrittet nå. Det har vært en modningsprosess i Melhus blant våre politikere som gjør dette mulig. Det var kun to politikere, fra SV og MDG, som ikke ønsket å gå videre nå, men da deres forslag til vedtak falt støttet også de forhandlinger med Skaun, sier Guro Angell Gimse, gruppeleder for Melhus Høyre.

Les også: Går i forhandlinger med Skaun

Selv om SV og MDG altså ønsket å stoppe prosessen nå, var det til slutt et enstemmig kommunestyre som sluttet seg til å innlede forhandlinger med Skaun.

- Melhus klarer seg bra i dag. Vi må imidlertid se inn i framtiden og på kommunene rundt oss. Da kan vi sammen med Skaun danne en sterkere velferdskommune som kan sikre deg som innbygger gode tjenester i årene som kommer. Vi må ruste oss for framtida, sier Marius Krogstad Aune, styremedlem i Melhus Høyre.

Les også: Folkeavstemningen avholdes 13. juni

Sammen skaper Melhus og Skaun en enda bedre kommune. Derfor sier Høyre ja til at våre to kommuner går sammen til én. Melhus Høyre er svært glade for at et enstemmig kommunestyre også mener dette. Enstemmigheten i kommunestyret viser at kommunestyret ser de utfordringer kommunene våre vil møte i tiden framover og gir et tydelig signal for hvor Melhus kommune bør gå i tiden som kommer. Vi håper derfor også du vil stemme ja i folkeavstemningen 13. juni. Sammen kan Melhus og Skaun skape en sterk velferdskommune for framtida.