Søk
Melhus Høyres ordførerkandidat, Stine Estenstad, står smilende på ei gresslette med et åkerlandskap i bakgrunnen.
- Jeg oppfordrer alle til å sette av litt tid neste uke for å komme på folkemøtene, sier varaordfører Stine Estenstad (H).

Folkemøter i Melhus 23., 24. og 25. mai

Melhus kommune vil avholde folkemøter om kommunereformen 23., 24. og 25. mai. Vi håper du tar deg tid til å delta på ett av disse.
13. juni blir det folkeavstemning om kommunene Melhus og Skaun bør gå sammen til én kommune. Det vil bli gjennomført tre folkemøter i Melhus før folkeavstemningen. Folkemøtene vil foregå på følgende dager og steder i løpet av uke 21:

  • Mandag 23. mai kl .18-20: Eid skole og barnehage
  • Tirsdag 24. mai kl. 18-20: Melhus rådhus, Kultursalen
  • Onsdag 25. mai kl. 18-20: Lundamo skole og barnehage, Storstua

Folkemøtene er arener hvor du som innbygger får anledning til å komme med innspill, samt stille spørsmål i forbindelse med kommunereformen.

- Rådmannen holder en kort innledning og så vil ordføreren si noe om prosessen. Deretter blir det et panel med forhandlingsutvalget. Møtet på Eid skole ledes av Øystein Syrstad mens Knut Røe vil lede de to andre møtene, sier Richard Høiem Ølmheim, kommunikasjonsrådgiver i Melhus kommune, til Trønderbladet.

Les også: Folkeavstemningen avholdes 13. juni

- Jeg oppfordrer alle til å sette av litt tid neste uke for å komme på folkemøtene om Melhus og Skaun skal gå sammen til én kommune. Jeg oppfordrer også folk til å delta i folkeavstemningen 13. juni, sier varaordfører Stine Estenstad (H).

Vår anbefaling i folkeavstemningen

Melhus Høyre anbefaler deg som innbygger å stemme for at Melhus og Skaun går sammen til én kommune. Sammen skaper Melhus og Skaun en enda bedre kommune. Vi håper derfor du stemmer ja til dette i folkeavstemningen 13. juni. Sammen kan Melhus og Skaun skape en sterk velferdskommune for framtida. Bruk stemmeretten din, og stem for at Melhus og Skaun går sammen til én kommune.

Mer informasjon

Du finner mer informasjon om folkemøtene og kommunereformen i Melhus på kommunens nettsider: www.melhus.kommune.no/kommunereformen