Harald Victor Hove. Foto.
Harald Victor Hove

Bergen på sitt beste

Høyre vil ha Bergen på sitt beste. Det betyr muligheter for alle og en skole som satser på lesing, skriving og regning. Det betyr kvalitet og valgfrihet i eldreomsorgen, og ja til dem som vil bygge og bo i byen vår.

Bergen er på sitt beste når vi er en kommune som sier ja fremfor å lete etter grunner til å si nei. Høyre skal sikre lavere eiendomsskatt og bedre byutvikling. Det er Bergen på sitt beste

Se vår politikk

Aktuelt

Jan Tore Sanner - foto Hans Kristian Thorbjørsen

Kunnskap i skolen

Høyres mål er at Bergensskolen skal være landets beste skole. Vi skal gi elevene det kunnskapsgrunnlaget de trenger for å lykkes med utdanning, uavhengig av bakgrunn og bosted. Det er Bergen på sitt beste

Valgfrihet i eldreomsorgen

Høyre vil at du skal være trygg i møtet med kommunen. Du vet selv best hvem som skal hjelpe deg når du trenger det, og vil derfor innføre valgfrihet i eldreomsorgen. Vi mener valgfrihet er verdighet. Det er Bergen på sitt beste. 

En by vi har råd til å bo i

Bergen skal være en by med muligheter for alle. Høyre vil sørge for at du har råd til å bo i verdens beste by. Det betyr lavere eiendomsskatt, en reduksjon i offentlige avgifter og flere familievennlige boliger i sentrum. Det er Bergen på sitt beste. 

Harald Victor Hove - Gruppeleder, Bergen

Harald Victor Hove

Gruppeleder, Bergen

Kalender

01 des

Formøte: Utvalg for miljø og byutvikling

Sted:
Dato: 01. des 2020
Tid: 16:00
01 des

Utvalgsmøte: Utvalg for barnehage, skole og idrett

Sted:
Dato: 01. des 2020
Tid: 16:00
Se hele kalenderen

Våre folk