Den store oljedebatten!


I samarbeid med Miljøpartiet de Grønne inviterer vi til debatt om fremtiden for norsk oljenæring. 

Debattanter:

 

Arild Hermstad er førstekandidat til Stortingsvalget for De Grønne i Hordaland og medlem av sentralstyret. Hermstad har over 15 år bak seg som leder for Framtiden i våre hender. Nå satser Hermstad på å bli De Grønnes første stortingsrepresentant fra Vestlandet noensinne. En av Hermstads fremste hjertesaker er nye grønne arbeidsplasser.

 

Tom Christer Nilsen er femtekandidat til Stortingsvalget for Høyre i Hordaland. Han var fylkesordfører i Hordaland fra 2011-2015. Nilsen ble medlem av fylkestinget allerede i 1995 og har derfor opparbeidet seg en grundig kjennskap til næringslivet på Vestlandet og i Hordaland fylke. Nilsen var statssekretær ved Statsministerens kontor fra 16. Desember 2015 før han ble statssekretær ved Samferdselsdepartementet den 11. Mai 2016 der han også er i dag.

 

Nils Aadland er styreleder i Maritim Forum, og tidligere spesialrådgiver i NCE Maritime Clean Tech bl.a


Espen Børhaug er kveldens debattleder. Børhaug er næringspolitisk rådgiver i Bergen Næringsråd. Her arbeider han spesielt inn mot politikerne for å skaffe næringene i regionen så gode og forutsigbare rammevilkår som mulig.

 

Flere debattanter vil annonseres.