Introbilde Høyre foreninger. Bilde.

Vår visjon

Moss sentrum skal styrkes som regionens kommersielle og kulturelle tyngdepunkt med et bredt og variert tilbud av arbeidsplasser, boliger, handel, service, kultur og opplevelser. Byens kontakt med vann og sjø skal forsterkes og byens historiske og kulturelle identitet skal fremheves.

Se vår politikk

Aktuelt

Erna Solberg på talerstolen under Høyres landsmøte.

By- og næringsutvikling

Moss ligger svært godt til rette for etablering av ny næringsvirksomhet. Det er korte avstander og gode kommunikasjoner til hovedstaden, Sverige og kontinentet. Moss Høyre vil bevare og forsterke Moss som et levende sentrum og et attraktivt sted for etablering og bevaring av næringsliv.

Trygge barn og unge blir lykkelige voksne

Kommunen har en viktig oppgave for å sikre at alle barn får et best mulig utgangspunkt i livet. For å ivareta dette må vi ha et velfungerende barnevern, gode helsetjenester og tilstrekkelig kvalitet i barnehagene.

En robust kommune

Høyre er opptatt av det lokale selvstyre og ønsker at beslutninger skal tas så nær innbyggerne som mulig. Vi er derfor positive til at oppgaver flyttes fra stat og fylke til kommunene. Moss Høyre støtter en sammenslåing av Moss med hele eller deler av andre kommuner.

Sissel Rundblad - Gruppeleder, Moss

Sissel Rundblad

Gruppeleder, Moss

Kontakt

Moss Høyre

Jørn Roald Wille

Leder
Telefon 92228499

Dag-Egil Bull Sletholt

Fylkessekretær
Telefon 90969511

Kalender

04 mar

AVLYST! Medlemsmøte Moss Høyre

Sted:
Dato: 04. mar 2022
Tid: 19:30
12 feb

Årsmøte 2020

Sted: Refsnes Gods
Dato: 12. feb 2026
Tid: 19:00
Se hele kalenderen

Våre folk