Disse skal bidra til å vinne valget i Vestland Høgre

Fra og med 19.april starter Johannes Banggren og Fredrik Mohn som valgkampmedarbeidere i Vestland Høgre. Jobben deres er å reise rundt i fylket, følge opp lokalforeningene og bidra til fire nye år med Erna som statsminister.

Johannes Banggren (22) til venstre og Fredrik Mohn (23) til høyre.

Vestland Høgre er så heldige å ha fått ansatt Johannes Banggren og Fredrik Mohn som valgkampmedarbeidere frem til valget. De to skal jobbe sammen i både Sogn og Fjordane og Hordaland valgdistrikt.

Johannes kommer opprinnelig fra Hole, men er for tiden student i Bergen. Han studerer til å bli lektor, og tar også fag innen sammenlignende politikk ved siden av. Johannes er for tiden leder i Høyres Studenter Bergen, og har også engasjert seg i Europeisk Ungdom lokalt. Han har mye politisk kunnskap, og et sterkt engasjement for Høyres politikk.

«Jeg har aldri gledet meg så mye til valgkamp før som nå. Jeg er veldig takknemlig for muligheten til å jobbe med valgkamp fremover, og jeg tror oppriktig dette kommer til å bli et fantastisk valg for Høyre. Nå er det bare å ta på de blå Høyre-jakkene og møte velgere.»

Johannes Banggren, valgkampmedarbeider

Fredrik kommer fra Bergen, og jobber som bedriftsrådgiver i Nortel. Han har tidligere engasjert seg i Hordaland og Bergens Unge Høyre, og har derfra lang erfaring med valgkamparbeid. Fredrik har et særlig talent for fotografering, fotoredigering og andre digitale verktøy. Han har også bred politisk erfaring.

«Jeg gleder meg stort til å starte i stillingen som valgkampmedarbeider. Jeg har jobbet med politikk i mange år, men aldri fått muligheten til å drive så aktivt som ansatt. Så fort det blir lov ønsker jeg å besøke hele fylket, møte velgere og bidra til at vi får fire nye år med Erna som statsminister.»

Fredrik Mohn, valgkampmedarbeider

Valgkampleder, Silje Myren Johansen, sier hun er strålende fornøyd med at valgkampteamet blir utvidet.

«Vi er så glade for at Johannes og Fredrik ønsker å være med på det vi kan kalle en historisk viktig valgkamp for Høyre. Vi trenger et stort og sterkt lag slik at vi kan møte flest mulig velgere og være synlige i hele fylket vårt. Jeg tror vi er veldig godt rustet til å gjøre en god valgkamp nå.

Silje Myren Johansen, valgkampleder i Vestland Høgre

Johannes og Fredrik starter i jobben som valgkampmedarbeidere 19.april, og kan kontaktes på telefon eller mail.

Johannes: tlf (+47) 98 69 28 40 og mail johannesbanggren@gmail.com

Fredrik: tlf (+47) 90 80 99 90 og mail fredrik.mohn@gmail.com