Silja Ekeland Bjørkly er ny leder i Vestland Høgre

Et enstemmig fylkesårsmøte har valgt Silja Ekeland Bjørkly som ny fylkesleder i Vestland Høgre. Hun har store planer for organisasjonen i tiden fremover

Denne helgen avholdt Vestland Høgre sitt fylkesårsmøte digitalt. Silja Ekeland Bjørkly tar over stafettpinnen etter Øygarden-ordfører Tom Georg Indrevik. Silja har de siste årene vært gruppeleder for Høyres fylkestingsgruppe i Vestland.

«Etter en lang tid som fylkesleder i Vestland er det klart det blir rart å ikke skulle ha det ansvaret lenger. Likevel er jeg utrolig fornøyd med at det er Silja som tar over ledelsen av fylkespartiet. Silja er svært kunnskapsrik, hun er godt kjent med begge valgdistrikt og er en ryddig og tydelig leder. Vestland Høgre er i gode hender med henne som fylkesleder» sier avtroppende leder, Tom Georg Indrevik.

Den nyvalgte fylkeslederen gleder seg til å ta fatt på nye oppgaver, og lede partiet frem mot valget i 2023.

«Vi har et fantastisk tillitsmannskorps og utrolig flotte lokallag som jeg ser fram til å samarbeide med. Vi skal stå på for å vise våre løsninger på utfordringer velgerne har. Vårt mål er å få innflytelse i flere kommuner og i Vestland.» sier nyvalgt leder, Silja Ekeland Bjørkly.

Silja Ekeland Bjørkly har sagt at hun ønsker gjenvalg som Høyres toppkandidat på fylkeslisten. Hun håper partiet kan vinne tilbake makten i fylkespolitikken i 2023.

«Det å få jobbe med fylkespolitikk og være Høyres gruppeleder har vært svært givende, og jeg håper derfor jeg får tilliten til å fortsette i fire nye år. Jeg har stor tro på at vi kan gjøre et godt valg og få tilbake makten i fylkespolitikken i 2023.» sier Bjørkly.

Tom Georg Indrevik fortsetter videre i partiet i andre roller som ordfører i Øygarden og nyvalgt leder av Høyres Kommunalutvalg.

«Jeg er heldig som nå har fått tilliten av Høyre til å lede Høyres kommunalutvalg. Det betyr at jeg har en plass i sentralstyret og arbeidsutvalget i Høyre. Jeg håper jeg kan bidra til viktige gjennomslag og påvirkning i denne rollen.» forteller Indrevik.