På jobb for Agder Høyre

Høyre har i år valgt å ansette regionale valgkampmedarbeidere for årets Stortingsvalg. Her på Agder har Jørgen Heimsæter og Sindre Øvergård Næss fått jobben for hvert sitt valgdistrikt.

Regionale valgkampmedarbeidere i Agder Høyre (t.v.) Jørgen Heimsæter og Sindre Øvergård Næss (Foto: Tor Marius Markussen)
Vi er godt inne i valgkampåret og igang med første fase i valgkampen. Nytt av året er at Høyre prioriterer ressurser ute i regionene, for å sikre både gjenvalg for Erna og ikke minst en god representasjon for Høyre fra landsdelen vår.

Våre nyansatte regionale valgkampmedarbeidere er Jørgen Heimsæter fra Lillesand og Sindre Øvergård Næss fra Risør, bosatt i Kristiansand.

Jørgen og Sindre vil jobbe tett på våre stortingskandidater og lokalforeninger i hvert sitt valgdistrikt. Jørgen skal fokusere på Aust-Agder valgdistrikt, mens Sindre vil hovedsaklig jobbe med Vest-Agder valgdistrikt.

Oppgavene de har er både oppfølging av kampanjearbeid i lokalforeningen, sosiale medier og kommunikasjon for våre toppkandidater og ikke minst bidra til å motivere hele #TeamHøyre for å sikre et godt valgresultat for Høyre på Sørlandet.

Jørgen og Sindre vil jobbe i tett samarbeid med fylkessekretær Jannecke Beyer Guttormsen og regionrådgiver Tor Marius Markussen, som sammen har kontorplass på Høyres hus i Kristiansand. Vi ønsker dem hjertelig velkommen inn i fylkessekretariatet i Agder Høyre.

I tillegg vil stortingskandidat og kommunikasjonsrådgiver på Stortinget, Amalie Gunnufsen ha et spesielt fokus på kommunikasjon og mediebildet på Sørlandet gjennom valgkampen.

Stortingsvalget 2021 blir spennende og vi mener vi har det beste laget, de beste kandidatene, den beste statsministeren og den aller beste politikken – og er godt motivert for årets valgkamp!