Bli bedre kjent med Arne Thomassen

Fylkesordførerkandidat Arne Thomassen (Foto: Mona Hauglid)
Arne Thomassen er vår fylkesordførerkandidat, og har et stort hjerte for en trygg oppvekst og et godt liv på Agder. Idag er Arne en av Norges mest populære ordfører i Lillesand, men har ambisjoner om å bidra en til fremoverlent og ambisiøs fylkeskommune i mange år fremover.

Personalia:
60 år, gift, to barn og tre barnebarn.

Utdanning:
Utdannet rørleggermester,bedriftslederskole, handelsskoleog  brannskolen. jobbet  som leder siden jeg var 25 år. 

Jobberfaring:
Ordfører fra 2003, regiondirektør i Bravida og selvstendig næringsdrivende. Styreleder i KS Agder i fire år, Styreleder i AVIGO, Lillesand Næringsarealer m.m.


Hvorfor ble du politisk aktiv?

Ønsket i bidra til å skape en næringsvennlig kommune. Har gjennom 16 år som ordfører blitt imponert over bredden i kommunens tjenesteoppgaver.

Glad for nominasjonen

Med stor ydmykhet ble jeg nominert til Agder Høyres førsteplass på fylkestingslista som fylkesordførerkandidat . Dette er en oppgave jeg virkelig har lyst til å kunne jobbe med. Agder har enorme muligheter.

Hjertesaker? 

Som fylkesordfører vil jeg jobbe for at hele Agder utvikles til den beste regionen i landet. Vi skal være ledende på teknologiutvikling og ta styring over det grønne skiftet.

Jeg bryr meg om at alle får mulighet til å bli akkurat det de ønsker, uavhengig av hvor de bor, hvilke ressurser de har og familie de kommer fra.

Jeg ønsker meg et Agder med muligheter for alle!