Nyt sommeren på Agder

nn Med dette ønsker jeg alle frivillige og medlemmer, våre lokalpolitikere og tillitsvalgte i Agder Høyre en riktig god sommer.

nn Sommeren er endelig her og vi kan nok alle kjenne littnbehovet for å senke farten og tempoet litt.

n

Fra de aller minste barna i skole og barnehage til oss som er voksne, så har vi alle opplevd et stort engasjement for dugnadsånden og omsorgen for hverandre. Det er kjempeviktig at vi tar dette med videre ut av Koronakrisen.

nn

Lokalpolitikere, ansatte i fylkeskommune og kommuner, lærere, bussjåfører, helsearbeidere, lastebilsjåfører og butikkansatte – listen er lang over alle dere som har stått på og utvist stor forståelse, tålmodighet og modighet ovenfor de grep vi som samfunn har måtte sette i verk. Mange har jobbet dag og natt for at deres arbeidsplass eller kommune skal komme ut av situasjonen på best mulig måte. Mye har gått veldig bra, men vi er dessverre ikke ferdig enda. Høsten kan bli utfordrende for mange, spesielt for arbeidstakere og bedriftseiere i næringsliv og organisasjonslivet. Fylkeskommunen vil bidra med de musklene vi har, til å sikre at færrest mulig blir rammet av konkurser – samtidig som vi bruker muligheten til å utvikle nye næringer i regionen vår.

nn

Agder har mange dyktige og høyt kompetente mennesker, ognsom fylkesordfører vil jeg spille på lag med de som vil skape mer og inkluderenflere. Det blir en av de viktige samfunnsoppgavene i tiden fremover.

nn

Jeg vil samtidig ønske alle ansatte i turist- og reiselivsnæringen lykke til med en ny, spennende og litt annerledes sommersesong. Sørlandet er en svært populær region å feriere til. Det er jo ikke så rart, for vi har jo så mange høflige og hyggelige innbyggere, en nydelig natur og skjærgård og mange nye, spennende attraksjoner både langs kysten og i indre Agder. En av de siste skuddene på stammen er Oppfinnerparken i Lyngdal – spesielt lykke til for dere. Dette er en innovativ og tøff næring som fortjener at vi besøker dem i sommer. Husk å ta hensyn til smitteverns-reglene, så skal det gå bra.

n

Selv gleder jeg meg mest til tid sammen med familie, barnebarn og ikke minst mange turer i tresjekta vår i nydelig sommervær. Det er lite som er bedre enn lyden av bølgeskvulp og barnelatter.

n

Riktig god sommer!n
n