Vil du lære mer om politikk og kommunikasjon?

Nå åpner Agder Høyres talentutviklingsprogram NEXT opp for nytt inntak. Kanskje kan det være noe for deg?

AU-medlem Amalie Gunnufsen er ansvarlig for NEXT-programmet. (Foto: Mona Hauglid / Agder Høyre)

NEXT er en del av Agder Høyres arbeid for å rekruttere og skolere talentfulle medlemmer. Der Agder Unge Høyre driver talentutvikling med svært gode resultater for de yngste i partiet, typisk aldersgruppen 15-25 år, skal NEXT forsøke å dekke medlemmer i aldersgruppen 25-40 år.

Målet med NEXT-programmet er å utvikle fremtidige ledende tillitsvalgte, folkevalgte og kandidater til lokale og regionale verv, samt nasjonale posisjoner i partiet, regjeringsapparatet mv. Deltagerne må ha evne og vilje til å jobbe langsiktig for å utvikle sine politiske ferdigheter.

«Om du er interessert i å lære enda mer om politikk, kommunikasjon og ledelse, er NEXT-programmet det perfekte stedet å starte

Amalie Gunnufsen, ansvarlig for NEXT-programmet

Programmet har samlinger med ulike skoleringer på kveldstid 2-3 ganger i halvåret, og det er forventet at deltakerne prioriterer å bli med på så mange samlinger som mulig. Alle deltakerne vil også få utdelt en mentor de kan bruke i sitt politiske arbeid.

Neste NEXT-samling er 22. juni med «sommeravslutning», hvor deltakerne som tas opp i dette inntaket også vil bli invitert.

Har du lest helt ned hit hører vi gjerne fra deg. Send en kort tekst om hvorfor du ønsker å være med til nicost@hoyre.no innen 31. mai, så hører du fra oss.