Agder Høyres medlemmer har fått si sin mening om hvem de vil ha på fylkestinget i neste periode!

Agder Høyres nominasjonskomite for fylkestingsvalglisten 2023 – 2027 har startet jakten på laget som skal sikre valgseier i 2023. Nå har alle medlemmene i Agder fått stemme på hvem de vil ha som kandidater ved fylkestingsvalget neste høst.

Nominasjonskomiteens leder Amalie Gunnufsen er fornøyd med at mange medlemmer har deltatt i rådgivende ur- og prøvenominasjon. (Foto: Høyre)

– Vi er takknemlige for gode innspill fra enkeltmedlemmer og lokalforeninger. Agder er en viktig landsdel for Høyre og vi skal jobbe grundig for å finne det laget som kan sikre oss valgseier i 2023, sier nominasjonskomitéleder Amalie Gunnufsen.

Gunnufsen fremhever viktigheten av å få med seg kandidater fra hele fylket.  

– Hvis vi skal gjøre et godt valg er vi avhengig av å finne et lag der hele fylket er godt representert. Våre representanter skal vite hvor skoen trykker.

Resultatene fra rådgivende urnominasjon finner du her, og rådgivende prøvenominasjon her. Resultatene er kun veiledende for nominasjonskomiteen.

Rådgivende prøvenominasjon og urnominasjon ga likt topp 4 resultat:

1.Arne Thomassen195963Lillesand
2.Torunn Ostad197250Grimstad
3.Erik Johann Tellefsen Lindøe199626Arendal
4.Siri Heimdal Knudsen200418Kristiansand

Agder Høyres Nominasjonsmøte avholdes lørdag 19. november kl. 14.30 – 18.30 på Radisson Blu Caledonien Hotel i Kristiansand. Innkalling sendes ut til de valgte delegatene 4 uker før møtet. Senest 4. november vil endelig prioritert liste, nominasjonskomiteens innstilling, offentliggjøres.

Klikk her for mer informasjon om nominasjonsprosessen og datoplan.

For henvendelser ta kontakt med nominasjonskomiteens leder Amalie Gunnufsen, mobil 995 66 610.