Nominasjonskomiteens innstilling er klar – Arne Thomassen topper lista!

Agder Høyres nominasjonskomité har gitt sin innstilling til fylkestingsvalget neste år. Endelig liste skal vedtas på nominasjonsmøte 19. november.

Fylkesordfører Arne Thomassen (Foto: Agder Høyre)

Komiteens innstilling er enstemmig.

Arne Thomassen innstilt som fylkesordførerkandidat

– Arne er kanskje Sørlandets mest populære politiker og komiteen mener han har gjort en strålende innsats med å forene de to tidligere Agder-fylkene. Arne er lidenskapelig opptatt av stort og smått i fylket og evner å se enkeltmennesket, sier Amalie Gunnufsen, leder av Agder Høyres nominasjonskomité.

De neste plassene er en blanding av kontinuitet og fornyelse:

2. Torunn Ostad (Grimstad)   

3. Erik Johan Tellefsen Lindøe (Arendal)   

4. Siri Heimdal Knudsen (Kristiansand)

5. Ida Grødum (Kristiansand) 

– Med Torunn Ostad og Erik Johan Tellefsen Lindøe som sitter på fylkestinget nå, Siri Heimdal Knudsen som er Unge Høyre-leder i Agder og Ida Grødum som har formannskapserfaring fra tidligere Songdalen kommune og Kristiansand kommune, har vi et svært solid lag på de øverste plassene, følger Gunnufsen opp. 

Stor konkurranse

– Svært mange har meldt sitt kandidatur til fylkestingsvalget. Det har gjort nominasjonskomiteens arbeid krevende. Samtidig er det et sunnhetstegn at det er konkurranse om vervene i Agder Høyre. Det har vært viktig for komiteen med en blanding av fornyelse og kontinuitet, avslutter Gunnufsen.

Her kan du laste ned hele innstillingen til Agder Høyres fylkestingsvalgliste 2023 – 2027:

Agder Høyres Nominasjonsmøte avholdes lørdag 19. november kl. 14.30 – 18.30 på Radisson Blu Caledonien Hotel i Kristiansand.

Klikk her for mer informasjon om nominasjonsprosessen og datoplan.

For henvendelser ta kontakt med nominasjonskomiteens leder Amalie Gunnufsen, mobil 995 66 610.