Arkivert artikkel

John-Ragnar Aarset ny generalsekretær i Høyre

John-Ragnar Aarset ansettes som ny generalsekretær i Høyre.

Høyres sentralstyre har i dag ansatt John-Ragnar Aarset som ny generalsekretær i Høyre. John-Ragnar har lang fartstid i partiet som ansatt, tillits- og folkevalgt og er i dag statssekretær i Samferdselsdepartementet. John-Ragnar er opprinnelig fra Geilo i Buskerud, og er nå bosatt i Oslo.


* Jeg er veldig glad for tilliten fra partiet. Høyre har en solid partiorganisasjon med mange dyktige og engasjerte medlemmer som jeg vet vil bidra til at vi vinner valget og beholder regjeringsmakten i 2017, sier Høyres nye generalsekretær

John-Ragnar har blant annet vært leder av Unge Høyre fra 1998-2000, presseansvarlig og sekretariatsnestleder i Høyres stortingsgruppe fra 2001- 2004, politisk rådgiver i kommunal- og regionaldepartementet fra 2004- 2005 og kommunikasjonsrådgiver for partileder Erna Solberg fra 2005- 2008. Fra 2008 var han spesialrådgiver i PR-byrået Gambit Hill+Knowlton og daglig leder av Washingtonseminaret og fra 2012 daglig leder Forum Nye Bergensbanen.

* Det er med ydmykhet jeg skal ta fatt på jobben. Først av alt skal jeg sette av godt med tid til å gjennomføre samtaler med veldig mange nøkkelpersoner fra ulike nivå i partiet, fra ulike deler av landet. Programerklæringene kommer ikke i dag. Men Høyre skal fortsette å være et parti for nye ideer og bedre løsninger, også i måten vi jobber på, hvordan vi engasjerer folk i politisk arbeid og hvordan vi møter velgerne. Her vil jeg være med og bidra, sier John-Ragnar Aarset.

* Vi er veldig glade for å ha fått John-Ragnar som ny generalsekretær. Han har jobbet i alle ledd og nivå i Høyre, det er erfaring som kommer godt med i stillingen som generalsekretær og i å lede partiorganisasjonen frem mot valgseier i 2017 og 2019. Jeg vil også rette en takk til avtroppende generalsekretær Lars Arne Ryssdal som har lagt ned en stor innsats for partiet de siste seks årene og vært en viktig bidragsyter i å bygge laget som vant valget og regjeringsmakten i 2013 sier Høyres leder og statsminister Erna Solberg..