Arkivert artikkel

Påskekos: Favoritter fra Tina og Henriks podkast

Er du glad i radio, vil du elske podkast.

Lytt til podkastene med Trine Skei Grande, Erna Solberg, Sigbjørn Aanes, Knut Arild Hareide eller Fredrik Solvang!
Enten du tilbringer påsken i byen, på bygda, i varmen eller kulden, er påsken en fin tid for å lene seg tilbake og lytte til podkast. Er du glad i radio, vil du elske podkast. Og hvorfor ikke høre noe av høydepunktene fra Tina Bru og Henrik Asheims «Stortingsrestauranten»?

Denne podkasten tar deg med bak kulissene av det som foregår på Stortinget. Bli bedre kjent med politikere og lær noe du kanskje ikke visste om norsk politikk.

Hør f. eks episoden hvor Erna Solberg var gjest, like før valgkampen som ga henne fornyet tillit som statsminister.

Erna Solberg om det å være statsminister
Hvor lang tid tok det før Erna følte seg helt hjemme i statsministerrollen? Hvordan er det egentlig å være statsminister?

Lytt til episoden her

Trine Skei Grande som kulturminister
Våre venner i Venstre ble en del av regjeringsfamilien januar 2018, og leder Trine Skei Grande ble kulturminister. Hvordan er livet som statsråd? Hvordan er det å være med i regjeringen? Hva gleder hun seg mest – og minst – til i den nye tilværelsen? Og hvorfor har hun slettet Snapchat?

Lytt til episoden her

Dagsnytt Atten-programleder Fredrik Solvang
De siste 18 årene har han jobbet i ulike stillinger i NRK, men har den siste tiden jobbet mest med politikk i Dagsnytt Atten. Hvordan er det å stille politikere og andre til veggs? Og hvilken debatt synes han er mest tullete? Hør episoden med programleder Fredrik Solvang.

Lytt til episoden her

Sigbjørn Aanes, Erna Solbergs nærmeste rådgiver i syv år
Det er ikke en vanlig ni til fire jobb. Statssekretær Sigbjørn Aanes forteller om tiden som Erna Solbergs nærmeste.
Da denne episoden ble spilt inn oktober 2017 hadde Høyre akkurat vunnet fornyet tillit av velgerne, og Henrik Asheim var vikarierende kunnskapsminister. I desember 2017 valgte Sigbjørn Aanes å si opp jobben for å prioritere å være pappa for sine tre barn.

Lytt til episoden her

Knut Arild Hareide (KrF) om borgerlig samarbeid
Mannen som hele Stortinget prøver å sjekke opp – partileder Knut Arild Hareide. Alle vil samarbeide med KrF- men hvem vil KrF samarbeide med? Hør denne episoden hvor Knut Arild Hareide var gjest i Stortingsrestauranten for et år siden.

Lytt til episoden her


Lyst på mer?
Abonner på podkasten deres direkte på telefonen din i podkast-appen her.

Få også med deg:
Interessert i ideologi? Da er Stefan Heggelunds podkast «Blir det noen velgere av dette» midt i blinken for deg. Sjekk den ut her.