Arkivert artikkel

Ta med deg Høyres podkaster på stranden i sommer

Trenger du noe å lytte på i sommer? Hva med å sjekke ut Høyres podkaster?

Et utvalg av Høyres podkaster.

Sommeren er fin anledning til å finne seg noen nye favorittpodkaster! Og nå er vi kanskje ikke helt objektive, men hva med å sjekke ut noen av Høyre-poddene vi lager?

Vi kan by på alt fra ukesaktuelle podkaster fra norsk politikk, ideologi, næringspolitikk og likestilling- og kvinnepolitiske podkaster. For å nevne noe. Sjekk ut listen nedenfor: Kanskje finner du en ny favoritt? God sommer!

Stortingsrestauranten

Høyres lengstlevende podkast som ukentlig tar deg med på innsiden av Stortinget. Hvordan er livet bak kulissene i norsk politikk sånn egentlig? Stortingsrepresentantene Henrik Asheim, Peter Christian Frølich og Tina Bru gir deg et ufiltrert blikk på politikken.

Blir det noen velgere av dette?

Stefan Heggelund liker å løfte blikket og snakke om de lange linjene. Om du er litt nerd vil du nok sette stor pris på podkasten hans Blir det noen velgere av dette!

#dethunsa

Denne podkasten er det Guro Angell Gimse og Margret Hagerup som står bak. De tar opp saker relatert til kvinne- og likestillingspolitikk. Sjekk også ut bloggen dethunsa.no!

Hva skal vi leve av?

En av Høyres ferskeste podder! Stortingsrepresentantene Kårstein Eidem Løvaas og Tom-Christer Nilsen, begge i næringskomiteen, stiller seg spørsmålet som potensielt har mange svar, nemlig: Hva skal vi leve av?

Opplysningskontoret for politikk

… i utgangspunktet er dette Høyres videoblogg på YouTube. Nå har vi også laget en lydversjon!

Seminar på øret

Kanskje ikke vår mest aktive podkast, og muligens er dette for spesielt interesserte: Men her finner du lyden av seminarer som er arrangert i Høyre-regi.