Bli med på laget til Erna!

Som medlem i Høyre bidrar du til å skape et samfunn med muligheter for alle. Uansett om du ønsker å være aktiv eller ikke, er ditt medlemskap viktig for Høyre der du bor.

Meld deg inn i Høyre. Til innmeldingsskjema 

Høyre vil skape et samfunn med muligheter for alle. Det handler om å føre en politikk som bygger på tillit til enkeltmennesket og en politikk som gir mennesker trygghet.

Sammen vil vi arbeide med å skape flere jobber, få mer kunnskap i skolen, sørge for trygg omsorg og raskere behandling, og styrke forsvar og beredskap. Vi vil fornye, forenkle og forbedre offentlig sektor slik at systemene ikke kommer i veien for innbyggerne, og gi den enkelte større valgfrihet.

Høyre trenger deg som medlem for å få flere gode ideer til å skape et bedre samfunn.

Medlemskapet koster 440 kr per år. (220 kr første året for nye medlemmer i perioden 1. august til 31. desember). Som student, pensjonist eller trygdet kan du få redusert kontingent. Melder du deg inn etter 1. november i inneværende år, gjelder kontingenten ut neste år.

Bli med på laget til Erna!

 

Dine medlemsfordeler

  • Mitt Høyre; hvor du får mer informasjon om politiske saker og tilgang på verktøy for tillits- og folkevalgte
  • Påvirke politikken; gjennom stemmerett i Høyre
  • Drive kampanje
  • Lære organisasjonsarbeid

Medlemskap og priser

Medlemskapet koster 440 kr i året, 220 kr for studenter, pensjonister og trygdede. Dette er halv kontingent første året for nye medlemmer i perioden 1. august til 31. desember. Melder du deg inn etter 1. november i inneværende år, gjelder kontingenten ut neste år.

Høyre tar personvern på alvor

  • Høyre vil være så tydelige som mulig når det gjelder hvordan vi behandler dine personopplysninger og respekterer alltid ditt ønske om bruken av disse. 
  • Du har ingen plikt til å gi oss dine personopplysninger, men vi vil gjøre deg oppmerksom på at vi er avhengig av et minimum av slike opplysninger.
  • Dette er for å kunne registrere deg som medlem, administrere medlemskapet ditt, kunne gi deg informasjon om partiets politiske og organisatoriske virksomhet og å gi deg mulighet til å bli tillitsvalgt i partiet. Denne basisinformasjonen er vi avhengige av å kunne sende deg så lenge du er medlem hos oss. 
  • Les mer om personvern i Høyres personvernerklæring.

Ofte stilte spørsmål

1. Hva betyr det å være medlem av Høyre?

Som medlem av Høyre støtter du arbeidet i din lokalforening og bidrar til at vi vinner valg. Når du har betalt kontingenten har du stemmerett og innflytelse på årsmøter, medlemsmøter og i nominasjonen. Du får være med på å bestemme hvem som skal stå på Høyres valglister, og hvilken politikk de skal jobbe for.

2. Hva kan jeg bidra med?

Delta gjerne med å dele gode saker i sosiale medier, vær med på husbesøk og kampanjeaktiviteter – eller gi et lite økonomisk bidrag til valgkampen om du har mulighet.

3. Hvor mye tid tar det?

Vi håper du vil være med i valgkampen, og delta på noen medlemsmøter hvor du kan lære mer om politikken vår og bidra med nye løsninger. Men det er helt opp til deg hva og hvor mye tid du vil bruke.

4. Jeg stemmer allerede Høyre, hvorfor skal jeg melde meg inn?

Når du betaler kontingent til Høyre bidrar du til lokalforeningens valgkamp, og sørger for at flere med deg stemmer Høyre i valget.

Sideorganisasjoner

Høyre har flere sideorganisasjoner: Unge Høyre, Høyres studenter og Senior Høyre. Som kvinne vil du få tilbud om å være med i Høyres Kvinneforum. Åpne Høyre er et eget nettverk for LHBTIQ.

Allerede medlem? Slik betaler du:

Kontingent-illustrasjon