Mehmet Kaan Inan

Gruppenestleder og fraksjonsleder for miljø og samferdsel for Oslo Høyre

Telefon
(+47) 47 22 68 32

Hei!

Jeg heter Mehmet Kaan Inan og er gruppenestleder og fraksjonsleder for miljø og samferdsel for Høyre i Oslo. På denne siden har jeg skrevet litt om hva mine hjertesaker er, hvordan du kan komme i kontakt med meg og litt om meg selv.

Jeg er født og oppvokst i Oslo, og bor for tiden i bydel Søndre Nordstrand. Jeg meldte meg inn i politikken da jeg var 13 år gammel.

Grunnen til at jeg meldte meg inn var at jeg ønsket å gjøre en forskjell i bydelen min. En bydel med store sosioøkonomiske utfordringer, men en bydel med et stort potensialet til å kunne hjelpe de menneskene som sliter aller mest i samfunnet.

Jeg var først og fremst opptatt av at flere skal komme seg i jobb, at flere skal lære seg norsk og at flere skal fullføre skolen. Jeg mener at det er disse tre elementene som står helt sentralt i fremtidens Oslo og Norge.

Har du innspill om Osloskolen, barnehagene eller kulturlivet?

Er du bekymret for situasjonen i Osloskolen? Har du innspill, tips og råd om hvordan vi kan gjøre Osloskolen bedre? Har du barn i skolen som ikke får den undervisningen de har krav på, eller er det noe galt med skolemiljøet?

Send meg gjerne en mail eller ring meg. Jeg setter stor pris på dine tanker!

Mine hjertesaker

  • Alle barn og unge får realisere sine drømmer

    Alle barn og unge klarer å oppfylle de drømmene og de ønskene de har i livet. Alt for mange barn vokser opp i dårlige kår og i fattigdom. Det viktigste vi kan gjøre er at enda flere barn klarer å fullfører skolen, og at foreldrene deres lærer seg norsk.