Shqiptare

Portrettbilde av Erna Solberg

5 arsye per te zgjedhur Partine e Djathte/Høyre

Zgjedhjet parlamentare på afrohen ! Ketu iu prezantojme. Disa arsye te forta se pse iu duhet te votoni Partine e Djathte (Høyre) kete vjeshte!

Torbjørn røe isaksen portrett

Partia e Djathte (Høyre) kerkon te reduktoje taksat dhe tatimet

Gjate 7 viteve te fundit Partia e Djathte (Høyre) ka reduktuar taksat dhe tatimet me rreth 34 miljarde korona Norvegjeze. Norvegjia ka nje sistem progresiv dhe funksional tatimesh, i cili siguron se ata qe marrin te ardhura me te larta , paguajne edhe taksa me te larta.

Me shume per familje dhe per femijet

Familja na jep afersi, ngrohtesi mbeshtetje dhe perkatesi. Te gjithe femijet kane te drejte te kene nje femijri te sigurte.